KAARSEN VOOR DE WINTERMAANDEN

De avonden worden korter en de bladeren beginnen te vallen. De tijd voor kaarsen in de herfst- en wintergeuren is weer aangebroken. Hieronder een aantal geuren selecteert die goed passen bij de wintermaanden.

WINTERKAARSEN

De perfecte tijd van het jaar voor het branden van kaarsen. Wij zijn zelf dol op de geuren van de herfst en de winter.  Het voordeel van eco soja was kaarsen is dat ze een fijne geur afgeven er nagenoeg geen roet vrijkomt. Wel zo fijn voor onze gezondheid, de witte muren en gordijnen.

HAAL HERFSTGEUREN IN HUIS

Bij de herfst denken wij direct aan pompoen, warme appeltaart, kruiden en specerijen zoals vanille en kaneel . Dat zijn ook een geuren die je kan herkennen  in onze kaarsen. In de Decembermaand mag de dennenboom natuurlijk niet onbreken. In de wintermaanden is de geurkaars Amber & Dennen dan ook écht een aanrader. 

NATUURLIJKE KAARSEN MET DE GEUR VAN HOUT

Ben jij een liefhebber van kaarsen met de geur van verschillende houtsoorten? Dan hebben wij die zeker voor jou! Intens Oud  is onze bestverkochte kaars onder de specials. Sommige meer bekend als de geur Oudh. Een rijke geur van Agarwood, een unieke houtsoort. Ook de geur Sandalwood & Vanilla is heerlijk om in de wintermaanden te branden net zoals de Wood Sage & Sea Salt met tonen van zeezout, salie, oudh met drijfhout en dennennaalden. Liever een combinatie met een bloemige soort? Ceder & Jasmijn, lekker fris en toch een rijke geur.  

Winkelwagen
Scroll naar top

10% KORTING

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang direct een code voor             10% korting op je bestelling.