Meer over oNS

Dag, wij zijn John van Heeswijk en Marjolein van Eggelen. Wij zijn in 2020, vol energie, begonnen aan het maken van duurzame soja kaarsen. Leer hieronder meer over ons en Atelier Warm

Hoe het begon

John

Nieuwsgierig wie ik ben?

Mijn naam is John van Heeswijk, geboren in 1973, woonachtig in Drunen en de partner van Marjolein. Ben werkzaam bij Veluw Metal Creations als Hoofd Logistiek.   In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen,  in de zomer stap ik op de racefiets en in de winter zit ik op mijn mountainbike. Ik sport 5 a 6 keer in de week. 

Samen met Marjolein maken we onze natuurlijke geurkaarsen met veel liefde en aandacht.

Waar we beiden voor staan is dat we kwaliteit willen leveren, de klant of winkelier tevreden is. Dit doen we door op een zo duurzaam mogelijke manier de kaarsen in kleine hoeveelheden te maken, verpakken en te verzenden.

Marjolein

Wat leuk dat je ons gevonden hebt en de tijd neemt om dit te lezen. Ik ben Marjolein v Eggelen en ben in 1978 in Waalwijk geboren. Inmiddels woon ik al weer ruim 20 jaar, op een fijne plek, in Drunen. Naast mijn baan bij de gemeente Heusden maak ik samen met mijn vriend kaarsen. Was dit ooit mijn droom, nee…

eIk ben graag creatief bezig en ben dol op veranderingen en dan is het maken van kaarsen, webshop beheren en alles wat erbij komt kijken een mooie uitdaging. Al onze kaarsen worden in kleine hoeveelheden met de hand op onze zolder gegoten. Tijdens het maken geniet ik van een heerlijk muziekje en is dit voor mij echt een moment van ontspanning.  

Ik probeer te kiezen voor de lekkerste geuren  en doe mijn best om iedere kaars met de beste kwaliteit af te leveren. Tevreden klanten dat is waar een glimlach van krijg op mijn gezicht. 

 

Het ontstaan van Atelier Warm

Atelier Warm is ontstaan door een gek, maar leuk idee aan de keukentafel. Wij, Marjolein en John, gaan er regelmatig op uit. Daarbij bezoeken wij knusse winkelstraten en diverse conceptstores. Iets wat onze speciale aandacht trekt, zijn kaarsen van duurzame materialen en natuurlijke geuren. 

Wij wonen in Drunen en zijn wekelijks te vinden in de Loonse en Drunense Duinen, ook hier dwarrelen heerlijke geuren aan onze neus voorbij. Met name in de vroege ochtend, de heerlijke geur van het natte gras, mos en heide of een mooie herfstdag met de geur van dennenbomen en diverse andere houtsoorten.

Tot de dag dat we op het idee kwamen om zelf een kaars te maken. Wel één met respect voor het milieu, gemaakt van 100% duurzame materialen. Daarbij kwamen we uit op ecologische soja was gemengd met natuurlijke essentiële oliën en een biologisch katoenen lont. Na uitgebreid diverse geurkaarsen te hebben getest en er een hele periode zelf van te hebben genoten is het moment gekomen om jou er ook van te laten genieten.

Onze kaarsen worden op een mooie, duurzame manier verpakt. Niet alleen een cadeau krijgen is héél fijn, je kan ook echt geluk voelen door iets moois te geven. Met een giftset van Atelier Warm kan je een ander verassen met een uniek cadeau. Wat is er nu fijner dan iemand een glimlach op zijn gezicht geven door een warm moment cadeau te doen.

,

Fijne geuren en duurzame materialen dat is waar wij voor staan. Onze kaarsen worden allemaal op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt.

— John & Marjolein —
Winkelwagen
Scroll naar top

10% KORTING

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang direct een code voor             10% korting op je bestelling.